Om Oss

Om PANDORA

PANDORA designar, tillverkar och marknadsför handgjorda och moderna smycken tillverkade av högkvalitativa material till överkomliga priser. PANDORA smycken säljs i mer än 100 länder på sex kontinenter genom cirka 7 900 försäljningsställen, inklusive mer än 2100 konceptbutiker.

PANDORA grundades 1982 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, och har över 21 200 personer världen över, varav cirka 12 500 ligger i Gemopolis, Thailand, där företaget tillverkar sina smycken. PANDORA är noterat på NASDAQ: s börs i Danmark. PANDORAs totala intäkter uppgick år 2016 till 20,3 miljarder kronor (cirka 2,7 miljarder euro). För mer information, besök http://www.pandorasmycken.se.

 

PRODUKT ANVÄNDNING OCH HANDLING

PANDORA erbjuder en spännande och fascinerande smyckesamling som öppnar otaliga designmöjligheter. Du kan kombinera bitar från vårt sortiment för att skapa unikt utseende som uttrycker din personliga stil och oförglömliga stunder. Varje del är handfärdig i sterlingsilver, 14K och 18K guld med överlägsen dansk design. Samlingarna distribueras av auktoriserade PANDORA-återförsäljare

 

PANDORA BEGRÄNSAD GARANTI

PANDORAs garantiförpliktelser är begränsade till de villkor som anges nedan:

Garantitäckning

PANDORA garanterar alla icke-klockprodukter mot brister i material och utförande under vanlig konsumentanvändning under en period av ett (1) år från det datum då det ursprungliga inköpspriset köptes. PANDORA garanterar klockor under en period av tre (3) år från och med datumet för originalförsäljning. Under dessa garantiperioder, om en defekt uppstår i produkten och du följer instruktionerna för retur av produkten, kommer PANDORA, i den mån det är tillåtet enligt lag, antingen (i) att reparera produkten med nya eller renoverade delar, på PANDORAs bekostnad (ii) byt ut produkten med en ny produkt som motsvarar den produkt som ska bytas ut eller (iii) återbetala till dig hela eller en del av inköpspriset för produkten. PANDORA har ingen skyldighet att reparera, ersätta eller återbetalas tills den defekta produkten returneras till PANDORA. En ersättningsprodukt förutsätter återstående garanti för den ursprungliga produkten eller nittio (90) dagar från datumet för byte eller reparation, vilken period som är längre. När en återbetalning ges blir den returnerade produkten PANDORAs egendom. Garantin ger dig inte rätt till ersättning eller återbetalning för förlorade eller stulna föremål. Vi rekommenderar användning av säkerhetskedjor på armband och försäkringsskydd är tillrådligt på alla värdefulla smycken. Allmänt slitage, missbruk och tarnering omfattas inte av garantin.

Erhålla garantiservice

För specifika instruktioner om hur du får garantiservice för din PANDORA-produkt, kontakta PANDORAs kundservice. 

Undantag och begränsningar

Denna begränsade garanti gäller endast produkter som tillverkats av PANDORA. Denna begränsade garanti gäller inte skador som orsakats av olyckshändelse, missbruk, missbruk, felaktig användning eller användning av produkter som inte är PANDORA. Kristall, krona, rem och armband är undantagna från garantin för klockor. Användning av andra batterier än PANDORA-rekommenderade batterier i klockor kan orsaka skador. Användande av PANDORA-pärlor kan skada PANDORA-armband. Sträckning av PANDORA-kedjor och armband anses inte vara en tillverkningsfel. Utsätt inte dina PANDORA-produkter för hårda kemikalier eller miljöer, eftersom de kan ändra utseendet på produkten. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, flytande silver polish, pooler, badtunnor och spa. Vänligen se rengörings- och vårdinstruktionerna för ytterligare information om vård och skydd av din PANDORA-produkt. Underlåtenhet att följa dessa instruktioner kan utgöra missbruk, missbruk eller felaktig användning av din PANDORA-produkt.

DENNA BEGRÄNSADE GARANTI OCH BEGRÄNSNINGARNA SOM BEGRÄNSAS ÄR EXCLUSIV OCH I ALLA ANDRA GARANTIER, RÄTTIGHETER OCH VILLKOR, MELLAN MUNTLIG ELLER SKRIFTLIG, EXPRESS ELLER UNDERFÖRSTÅDD. I AVFÄRSOMRÅDE TILLGÄNDER PANDORA SÄRSKILDA NÅGOT ALLA LAGSTÄLLDA ELLER UNDERFÖRSTÅDA GARANTIER, INKLUDERANDE, UTAN BEGRÄNSNING, GARANTIER FÖR SALGBARHET OCH EGNETHET FÖR ET SÄRSKILT SYFTE OCH GARANTIER SOM FÖRSTÅDS ELLER LATENTA SKADOR. OM PANDORA KAN INTE LÄMPLIGT UNDVIKA IMPLICERADE GARANTIER UNDER DENNA BEGRÄNSADE GARANTI, ÄR ALLA SÄKERHETER, INKLUSIVE GARANTIER FÖR SALGBARHET OCH EGNETHET FÖR SÄRSKILDA SYNDÅNG, BEGRÄNSADE UNDER TIDEN FÖR DENNA BEGRÄNSADE GARANTI. PANDORA ÄR INTE ANSVARIG FÖR DIREKTA, SÄRSKILDA, INCIDENTELLA ELLER FÖLJANDE SKADOR SOM SKADAS FRÅN NÅGOT ÅTGÄRD AV GARANTIER ELLER ANSVAR ELLER UNDER ALLA ANDRA RÄTTSTE TEORIER. INGEN PANDORA RETAILER, AGENT, ELLER MEDARBETARE GODKÄNDS FÖR ATT GJUTA EN ÄNDRING, UTLÄGGNING ELLER TILLÄGG TILL DENNA BEGRÄNSADE GARANTI.

Vissa stater tillåter inte begränsningar för hur länge en underförstådd garanti varar eller tillåter inte uteslutning eller begränsning av tillfälliga eller följdskador, så ovanstående undantag och begränsningar gäller kanske inte för dig. Denna garanti ger dig specifika juridiska rättigheter, och du kan också ha andra rättigheter som varierar från stat till stat. I den utsträckning sådana rättigheter inte kan avskrivas enligt gällande lag påverkar denna begränsade garanti inte sådana rättigheter.

 

SKÖTSELRÅD

PANDORA smycken produkter är gjorda i Thailand.

Skötselråd

Vi rekommenderar att kunderna tar bort smycken innan de lägger sig eller deltar i fysisk aktivitet. Exponering för vissa hårda kemikalier eller miljöer kommer att resultera i att äkta smycken äventyras. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, följande: svett, parfymer, rengöringsmedel, klor, saltvatten och silver polish.

Rengöring av smycken

Häll en liten mängd mild tvål i ljummet vatten och använd en liten mjuk tandborste för att rengöra dina smycken. Tandborstar är idealiska för rengöring av smycken med invecklade detaljer, vilket annars kan vara svårt att rengöra. Om smutsen är svår att ta bort, blöta smycken i rent vatten. Denna speciella rengöringsmetod bör inte användas för att rengöra smycken med odlade sötvattenspärlor (se odlade sötvattenspärlor för mer information).

En silver-polerduk är ett utmärkt verktyg för att göra ditt silver silver smycken glans igen om bitarna har blivit tråkiga. Det tar dock inte bort repor. Silverpoleringsdukar kan köpas från PANDORA-återförsäljare eller din lokala guldsmed.

Användning av en tumbler med PANDORA ESSENCE COLLECTION och PANDORA Rose ™ rekommenderas inte.

Din auktoriserade PANDORA-återförsäljare erbjuder gärna smyckenrengöringstjänster skräddarsydda speciellt för dina PANDORA-produkter.

Läderarmbandsstilar

Skydda din investering - när du har valt en stil för dina PANDORA läderarmband, är det bäst att lämna dem så! Lädersträckor och kan förlora form och färg när de flätas och knyts ofta.

PANDORA Rose™

Dessa innovativa produkter förtjänar särskild vård, så vänligen följ våra rekommendationer för att de ska förbli vackra och varaktiga minnen av dina oförglömliga stunder.

Underhålla den vackra glansen och unika finishen genom att polera PANDORA Rose ™ -produkter med en mjuk trasa. Dampa trasan i ljummet vatten, tillsätt en liten mängd mild tvål och gnid försiktigt på smycken. Skölj med rent vatten och klappa torrt med en mjuk trasa.

Om smycken är särskilt smutsiga, suga i 5 till 10 minuter. Användning av silverpoleringsvätskor, silverdips, ultraljudsrengöring och en tumlare bör undvikas.

PANDORA polertorkar med rengöringsmedel rekommenderas inte för PANDORA Rose ™ smycken. Utsätt inte smycken för hårda kemikalier, parfymer, lotioner och ta bort smycken före badning eller simning.

Observera att den varma rosahåriga färgen kan intensifiera med ålder på grund av tarnishing, vilket tillägger smyckets vackra, vintage appeal. Det är normalt att finishen slits av med tiden. PANDORAs garanti täcker inte detta slitage.

Lagra dina smycken

Smycken ska förvaras bort från naturligt solljus och värme, i en skyddande (fodrad) smyckeskrin eller en tåligresistent påse. Den kan också förvaras i en plastlåsskyddspåse tillverkad av Mylar eller polyeten. Använd aldrig polyvinylplastkuddar, som sopor, eftersom de innehåller svavelföreningar, eller gummibehållare som gör att sterlingsilver smälter snabbare och eventuellt blir svarta. Förvara inte dina smycken i badrummet.

Observera att våra PANDORA vit presentförpackningar inte är gjorda för långvarig lagring eftersom de inte är lufttäta och tarnishing kommer att ske över tiden

.

Årlig service 

Guld och silver är mjuka metaller och bärs med användning. Detta gäller för alla äkta smycken. Beroende på användningsgraden rekommenderas att smycken inspekteras minst en gång per år av en guldsmed. I synnerhet är det viktigt att klämmor, fästen och lödning kontrolleras.